What is the Free Cash flow statement?

تم إضافة السؤال من قبل Md. Moshiur Rahman Sumon , Assistant General Manager( Corporate Finance & Head of Internal Audit) , Progressive Life Insurance Company Limited
تاريخ النشر: 2015/10/16
Taha Saeidi CFA
من قبل Taha Saeidi CFA , Senior Executive / Project Financing VP , Kish ECC

We have two types of FCF. FCF to Firm, which is available to both Equity and Debt.

FCF to Equity which is cash flow available to Equity only.