I have a mechanical engineering bachelor, I would like to be an airplanes maintenance engineer please help me guide me what to do? and where?

تم إضافة السؤال من قبل yacoub mahmoud , operation drilling offshore engineer , nabors
تاريخ النشر: 2015/10/26
Thamarai kannan Natesan
من قبل Thamarai kannan Natesan , Electronics Engineer , Ceramic pipes company

do aeronautical engineer course then get job in aeronautical field