Can Win 2003 SP2 and Win 2008 R2 run to gather in Win 2003/2008 mix domain environment?

I know it works fine however just wanted to have an idea regarding any issues afterwards

تم إضافة السؤال من قبل Qazzafi Ashraf , IT Network Manager , Oxford University Press, Pakistan
تاريخ النشر: 2013/09/10
syed abdulbasith
من قبل syed abdulbasith , System administrator , GRAPE SOFT

 where as no major issues has been seen so far in such mixed domain.  Depends on the configurations done as there is certainly changes in roles and settings.

mahmoud Abo Eleenein
من قبل mahmoud Abo Eleenein , IT Manager , Rak International Training & Development Center (TAWJEEH)

In mixed environment (2003,2008) it will work without any Major issues .

ahmed elmorsy elzin elmorsy elnady alnadi
من قبل ahmed elmorsy elzin elmorsy elnady alnadi , تركيب شبكات الانترنت , عمل حر

yes you can set the functional level win server2003

Muhammad Tahir Masood
من قبل Muhammad Tahir Masood , IT Project Manager (Infrastructure Support and IS Security) , Solution Founder Technology Company

YES (you have to know functional level. Functional level is an option in all windows releases for legacy support.