Is creativity a part of human nature or is it something that must be nurtured and learned?

تم إضافة السؤال من قبل Rasha Maarabouni , Executive Registrar , Lebanese International University
تاريخ النشر: 2015/12/09
Vishal Tarolkar
من قبل Vishal Tarolkar , Planning Engineer , QBS International

According to me its a part of human nature, just one should be able to trigger keenness or urge to create or generate interest.