What are the qualities of becoming a good chef?

تم إضافة السؤال من قبل Fredrick Ludenyo , COMMIS II , AL-SIDDIQI HOLDINGS
Elite Ndhlovu
من قبل Elite Ndhlovu , SAP FICO consultant and Taxation accountant , Zimbabwe Revenue Authority

Qualities of becoming a good chef include-: creativity, passion, business sense and attention to detail