Which one of the following is a record of prime entry? 1- The nominal ledger 2- The sales ledger 3- The trial balance 4- The sales day book

تم إضافة السؤال من قبل Nadjib RABAHI , Freelancer , My own account
تاريخ النشر: 2015/12/19
shanavas oruvikl saidalikkutty oruvil
من قبل shanavas oruvikl saidalikkutty oruvil , Accountant , ET Healthcare services

Normally first time Record day book after record ledger then trial balance....Etc