How can we apply what we are learning to other parts of our work?

تم إضافة السؤال من قبل Salman Iqbal , ISP-FTTX Migration Engineer , Kuwait Network Electronics & Technology CO
تاريخ النشر: 2013/09/14
Shahzad Khan
من قبل Shahzad Khan , Deputy Manager - Human Resources , The Searle Company Limited

It depends on the subject of learning, if you see some good practise in other section/division then opt in your's too. Do eleborate your query and i must reply you.