How can i focus clearly in my job to be really Active?

تم إضافة السؤال من قبل faiçal syary , تقني , aircelle maroc
تاريخ النشر: 2016/01/25
Ali El Naggar
من قبل Ali El Naggar , General Cashier/Income Auditor , Hyatt Regency Sharm El Shiekh Resort

Train hard work on your week points make own feed back  about what you did to avoid mistakes in the future you have to evaluate your self

Usman Rabbani
من قبل Usman Rabbani , Admin officer , Glaxo smith klien

make your priorities , act as you planned

Ekhor Fred Akenuwa
من قبل Ekhor Fred Akenuwa , Inventory Officer , Airtel Nigeria

By following the standard of operation with zero negligence.