What are the main categories of a balance sheet?

 a. Sales, COGS, Operating Expenses, Net Income

 b. Assets, Liabilities, Equity

 c. Retained Earnings, Current Assets, Current Liabilities

 d. Cash, Accounts Receivable, Fixed Assets, Long Term Assets

تم إضافة السؤال من قبل حسين محمد ياسين , Finance Manager , مؤسسة عبد الماجد محمد العمر للمقاولات العامة
تاريخ النشر: 2016/01/27
Mirza Muhammad Iqbal
من قبل Mirza Muhammad Iqbal , Chief Accountant , ATM Enterprises Pakistan PVT LTD

Assets, Liabilities & Equities

Nithin Thankachan
من قبل Nithin Thankachan , Regional Accountant , Emirates Fine Fair Trading W.L.L

b. Assets, Liabilities, Equity

Mohamed matar
من قبل Mohamed matar , Finance Manager , ASG Group

*********** b ..............

abdulaziz khorshid
من قبل abdulaziz khorshid , CREDIT MANAGER , RASHED ABDUL RAHMAN ALRASHED

b is the correct answer ..........

Ahmed kandil
من قبل Ahmed kandil , Cost Controller , Battour Holding Cpompany

answer B is the correct answer

thanks

مقبول محمد جلال علي
من قبل مقبول محمد جلال علي , General Accountant , شركة جودت للمقاولات

Assets, Liabilities,............... Equity

Anas Touqan
من قبل Anas Touqan , مدير قسم المحاسبة , شركة التكامل الغذائي للتجارة والتسويق

 b. Assets, Liabilities, Equity .......................

georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

The correct answer B Assets, Liabilities, Equity

Zehab Osman
من قبل Zehab Osman , Accountant , Aldar Consultancy Co.

 -----------------------------b. Assets, Liabilities, Equity-----------------------------------

Gabr Yassen
من قبل Gabr Yassen , محاسب مالي , كايرو تريد

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>b. Assets, Liabilities, Equity