At Which level Elemental order of cost estimate per sqm gross internal floor area is used? How cost analysis is done at this stage?

تم إضافة السؤال من قبل Sainath reddy Karadu , Quantity Surveyor , Stup Consultants Pvt. Ltd., (PMC)
تاريخ النشر: 2016/02/04
Yvonne Zarceno
من قبل Yvonne Zarceno , Quantity Surveyor , Todini Construzioni Generali S.p.A.

It is during the planning stage. Costs are derived from previous relevant projects either based on floor area or volume analysis.