List four main qualities of good accounting information?

تم إضافة السؤال من قبل Frank Mwansa , ACCOUNTING LECTURER , FREELANCER
Vikas Bachhuka
من قبل Vikas Bachhuka , Sales Manager - Tire, Lubs & Batteries , ALI ALGHANIM & SONS AUTOMOTIVE CO.

The main four qualities of good accounting information's are;

1) Relevance

2) Reliability

3) Comparability

4) Consistency