Can you tell me the maximum connections of DSL LINES that ISA server 2003 can support at the same time on single server?

تم إضافة السؤال من قبل imran ulhaq , team leader , phillip morris international
تاريخ النشر: 2013/09/17
imran ulhaq
من قبل imran ulhaq , team leader , phillip morris international

ISA SERVER CAN SUPPORT ONLY A SINGLE LINE OF DSL INTERNET CONNECTION BECAUSE ISA SERVER I CANT SUPPORT THE MULTIPLE DNS ADDRESS ON SINGLE NETWORK THATS YOU CAN SAY THE DRAWBACK OF ISA SERVER

Muhammad Anzar
من قبل Muhammad Anzar , DevOps/DevSecOps Architect , Confidential

Yes, it will support. ISA and TMG server will verify with Public and Private LAN Network.