Can you name three types of engagement which comprise audit-related services?

تم إضافة السؤال من قبل Frank Mwansa , ACCOUNTING LECTURER , FREELANCER
تاريخ النشر: 2016/02/15
Abdallah Ramadan
من قبل Abdallah Ramadan , Account Manager , شركة المعماري للبتروكيماويات

1 - Assurance Services .

2 - Review Services .

3- Agree Upon Procedure .

Fathi Matbaq
من قبل Fathi Matbaq , Senior Purchasing Officer , Alghanim Industries

1- Examination2- Review3- Agreed-upon procedures engagement

Jafar  Ali Wahed Mohammed
من قبل Jafar Ali Wahed Mohammed , Finance Manager , Al Jubiri Group

1) Risk Assessment

2) Internal Controls Evaluation

3) Verification of Fixed Assets

Adel BENFIALA
من قبل Adel BENFIALA , Central Administration Inspector , Ministry of Housing, Urban Planning and the City

There are:

1) External Audit

2) Internal Audit

3) Public sector Audit