Which of the following indices is(are) market-value weighted?

I) The New York Stock Exchange Composite Index

II) The Standard and Poor's Stock Index

III) The Dow Jones Industrial Average

تم إضافة السؤال من قبل Sultan Alghamdi
تاريخ النشر: 2016/02/20
abdelaziz allam
من قبل abdelaziz allam , محاسب اول , شركة كامبردج مصر للاستثمار التعليمي ش.م.م

The New York Stock Exchange

Ahmed Alkhateb
من قبل Ahmed Alkhateb , Independent Accounting , Self employed

The New York Stock Exchange Composite Index, and The Standard and Poor's Stock Index

Omar osama Abdelgalil abdalla Essa
من قبل Omar osama Abdelgalil abdalla Essa , محاسب عام , مؤسسة القوافل للتخليص الجمركي

I) The New York Stock Exchange Composite Index