What are efficient ways to remember information?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Abrar Ahmed Baje , Staffing specialist , Anzy careers pvt ltd.
تاريخ النشر: 2016/02/25
Muthu kumar Rengaswamy
من قبل Muthu kumar Rengaswamy , Senior Manager - Talent Management , Cummins Inc

Associate what you are trying to learn with what you already know.

Scientists suggest one is most efficient memorizing in the afternoon of a day- Helps if you are preparing for an exam.

More than anything else, you need to get yourself interested in what you are learning.