What is clock room in hotels? What is full form of IOC in hotels?

تم إضافة السؤال من قبل rahim sayyad munir sayyad , front office executive , hotel grand kailash
تاريخ النشر: 2016/02/29
Myriam Pongco
من قبل Myriam Pongco , Waitress , Radisson Blu Silicon Oasis Hotel Apartment (Pre-Opening Staff)

Clock Room is the time room where you record your presence to work.

Cloak Room is a rest room where staff can retire for a recess or end of duty.

IOC - Immediate or cancel

Cristina Gomez
من قبل Cristina Gomez , Hotel Manager , Comodoro Hotel

We can call clock room to a meeting room or lounge to enjoy tea or similar.