Which motor should be best in automatic door opening scenario Servo, Stepper, or any other else?

تم إضافة السؤال من قبل Faiquah Liaquat , ESE( science_math) , G.G.H/S Shareef Pura Multan
تاريخ النشر: 2016/03/04
Muhammad Saad Ur Rehman
من قبل Muhammad Saad Ur Rehman , Electrical Engineer , Al Furqan Electrical Equipment Maintenance

Servo Motor is best option for Automatic door

Faiquah Liaquat
من قبل Faiquah Liaquat , ESE( science_math) , G.G.H/S Shareef Pura Multan

thank you.Sir convey some reasons for accepting the servo motor best for automation than stepper.