What is your information about Erlang , D , Xhp , Haskell , Go , Hack and Scala languages ?

note first four used by facebook , Hack used by wiki , scala used by twitter

تم إضافة السؤال من قبل Adam Ahmed , IT & Web Developer , Freelance
تاريخ النشر: 2016/03/10
Alaa Eldin Mohamed Khidir Mahgoub
من قبل Alaa Eldin Mohamed Khidir Mahgoub , Catering services and warehouses IT and data entry supervisor , ZUHAIR MOHD. AL MADANI TRADING EST. – Jubail

Programming languages ​​and it is being developed by the user