Why is blended learning used in the classroom?

تم إضافة السؤال من قبل Oscar Paul Lang , Academic English Teacher , Shanghai Ocean University
تاريخ النشر: 2016/03/15
Tahir  Jamil
من قبل Tahir Jamil , Site Electrical Engineer , D A developer

In the past decade, technology-driven learning is adopted by organizations to support different learning requirements and varied audiences

dalal alharbi
من قبل dalal alharbi

Apologized for the answer, I do not know, I did not understand your question, leave the answer for the professionals.