In the financial statements the allowance for doubtful debt balance may be debit or credit . Do you think yes or no ?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2016/03/24
Syed Kamal Mujtaba
من قبل Syed Kamal Mujtaba , Auditor , Mashal Al Zarooni & Co. CA

Allowance for doubtful debt is a contra account of Accounts Receivables. Therefore it will be Credited

Wasim khan wazir
من قبل Wasim khan wazir , Finance Specialist , Mott Macdonald

Allowance should be debited.....................