With an IP address starting at 200, you currently have 10 subnets. What subnet mask should you use to maximize the number of available hosts?

Which of the following communications modes support two-way traffic but in only one direction of a time?

تم إضافة السؤال من قبل حسين عبدالهادي الصلوي , متدرب , المحطة الغازية توليد الطاقة الكهربائية
تاريخ النشر: 2016/03/26
الوليد عبدالله بشير الياس
من قبل الوليد عبدالله بشير الياس , مدير تقني وفني , VIALINK for Advanced Works

by using subnet mask 255.255.255.240