Among primary-secondary piping and primary only piping systems, which has better stability in terms of monitoring and balancing the system?

تم إضافة السؤال من قبل Saud Ahmad , Project Management Consultant , ESIC Hospital
تاريخ النشر: 2016/04/11
ROBERT CALIMLIM
من قبل ROBERT CALIMLIM , QA/QC Manager -HVAC Design Engineer , Shimizu /DCJC

Secondary piping system with having Pressure differential indicactor or using VSD