انا قصدي من السؤال ان شريك بيدفع مبلغ للشريك اﻻخر على ان يسدد من نسبة اﻻرباح فى المستقبل فالقيد من ح /جارى الشريك إلى ح /جارى الشريك انا بسأل اية هو المستند إلى المفروض اعملو علشان أضمن حق الشريك إلى دفع علشان يسترد حقو لما تتحقق أرباح؟

اية هو المستند إلى المفروض اعملو علشان أضمن حق الشريك إلى دفع علشان يسترد حقو لماتتحقق أرباح

تم إضافة السؤال من قبل Wael Latfy
تاريخ النشر: 2016/04/13
Alaa zaki
من قبل Alaa zaki , مدير مالى , جسمي والعصفور لمقاولات البناء

ايصالات امانة ...هو لم دفع لازم يكون فى قيد للسداد صح كدا .. ترفق القيد .. ولما يسترد اى دفعة هيبقى فى قيد للدفع .. لو على كلام حضرتك هيبقى من حــ/ جارى الشريك وتكتبه اسمه ( اللى هيقبض ) الى حــ/ جارى الشريك ( اللى هيدفع) وتكتب اسمه .. وده مش قيد صرف ده قيد تسوية .. ترجع تعمل قيد الصرف بسند صرف من حــ/ جارى الشريك اللى قبض الى حـــ/ طريقة الدفع ...شكرا