الجهاز يصدر ثلاث صفارات متقطعة مع العلم ان الرام شغال على جهاز ثان, ماذا أفعل؟

تم إضافة السؤال من قبل علي الحسني
تاريخ النشر: 2016/04/16
MUAZ GISM ALLA SIDDIQ GAD
من قبل MUAZ GISM ALLA SIDDIQ GAD , محاسب عام , مؤسسة زيزفون الخليج للتجارة

1/  اللوحة الرئيسية لا تدعم الذاكرة

2/ الذاكرة لم تركب بصورة جيدة على اللوحة الرئيسية

3/ هناك تعارض بين الذاكرة واللوحة الرئيسية

AHMED Aboashi
من قبل AHMED Aboashi

اللوحة الرئيسية لا تدعم الذاكرة

Adam Ahmed
من قبل Adam Ahmed , IT & Web Developer , Freelance

بسم الله الرحمن الرحيم

هل هناك اتفاق عالمي ما بين مصنعي الحاسبات بان الثلاث صفرات المتقطعة تعني انها رامه

السؤال الاهم هل الرامات التي تستخدمها لديك كل المعلومات عنها

هل المزربورد في الجهاز الاخر تتقبل هذا النوع من الرامات بمعنى كل مزربورد تتقبا انواع من الرامات , الانواع ليسة مركات

احنا هنا بنولف الحجات على بعض وبنشتغل بالحظ لان معندناش فرصه نعمل غير كده

الطريقه الصح انك تشوف مركة الرامه وتبحث في موقعها على الانترنت عن امكانياتها

وتشوف المزربورد بتاعة الجهاز وشركتها وتبحث عن امكانياتها وتقبلها لانواع الرامات

وطبعا بما اننا في مصر بنستورد رامات من كل مكان واي مكان واحنا وحظنا فبنهلك في التوليف

الماركه الاصليه للرامات بتريح كتير قي الصيانه وبتبعدنا عن وجع الدماغ

Altohami Madani
من قبل Altohami Madani , مدير وحدة المعامل الحاسوب , جامعة العلوم الطيبة والتكنولوجيا

نراجع الفولتية بتاعت الرأم

عليك بتفقد اسلاك اليواس بي اولا و اذا لم تنجح انزع صمام الجمبر jumper ثم اعد تركيبه لاعادة الجهاز الى الوضع العادي