What is a drawing account?

تم إضافة السؤال من قبل Shameer Nazir Madari , Assistant Finance Manager , METAL AND RECYCLING COMPANY K.S.C. (PUBLIC)
تاريخ النشر: 2016/04/30
Oluwatobi Balogun
من قبل Oluwatobi Balogun , PAYROLL ASSISTANT , UNIEXCEL RESOURCES SDN BHD

Accounting records by sole proprietorship or partnership business organisation maintained to track cash withdrawn from the business by its owner. The owners equiry account