Your project is experiencing resource constraints at certain times in the project timeline, Refer to below options for answer?

requiring you to adjust start and finish dates on the schedule. What tool is best to use in this situation?

a. Resource leveling

b. Feeding buffer

c. Critical Path method

d. Resource smoothing

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2016/05/15
Waleed Hamdy
من قبل Waleed Hamdy , MEP PROJECTS CONTROL HEAD SECTION , AZMEEL CONTRACTING COMPANY

a. Resource leveling ............