For Big bottles we use small or big melt flow rate materials ?

تم إضافة السؤال من قبل أحمد ابراهيم بسيونى بسيونى , Plant Operation Manager , GECAT Plastic Factory
تاريخ النشر: 2016/06/16
Ramachandran Kumaran
من قبل Ramachandran Kumaran , PRODUCTION MANAGER , SUDHA PET BOTTLES

BLOW GRADE LOW MELT FLOW MATERIAL

chanchal kumar chanchal chanchal
من قبل chanchal kumar chanchal chanchal , Operation , Elring klinger automotive component pvt.ltd

Need big melt flow rate to produce a big  bottle other wise it get freezen at bottom of parison.