What is the best FREE CRM & ERP software for small business and startups?

تم إضافة السؤال من قبل Hany Sewilam Abdel Hamid , Director of Sales and Marketing , Creative Sense
تاريخ النشر: 2016/07/10
MUHAMMAD NASEEM YAR MUHAMMAD
من قبل MUHAMMAD NASEEM YAR MUHAMMAD , Territory Sales Manager , Former s future international

Siebel CRM systems is best that provide the server framework provide marketing development customer relationship.

mariam klaoua
من قبل mariam klaoua , event's organisation , Unis cité (service civique) Volontary

ZOHO CRMyou have a free version and it's easy to use

Adel Negash
من قبل Adel Negash , Operations Manager , DJ AUTO PARTS CO. LTD

instead of free you go with Quickbooks its for cheap monthly fees