On Buildings, what is the design strength of cement grout that are used to fill the cells of concrete hollow blocks?

تم إضافة السؤال من قبل Nelio Beleo , Civil Inspector , Petrojet
تاريخ النشر: 2016/07/23
Benigno Tiglao
من قبل Benigno Tiglao , QC Manager , ABV Rock Group

Usually.5MPa but it is better to check project specification.

Mars Lucas
من قبل Mars Lucas , Plumber , Veto company

Standard mixing is 1 bag cement 2 bucket of gravel 3 bucket of sand

Julius Bayog
من قبل Julius Bayog , Civil Foreman , DAEWOO E & C

10mpa to 15 mpa for concrete strenght

javid iqbal pakhtun
من قبل javid iqbal pakhtun , Quantity Surveyor / Site Supervisor , Consulting Associates Construction Design & project planners

3000 psi grout strength of Hollow blocks after minimum 28 days

jay vargas
من قبل jay vargas , Plumber , 2014 Saudi Archirodon Ltd

base on the standard it should be class AA 1 cement 11/2 sand and 3 gravel or agrregates.

Mohammad Hasan Annuari
من قبل Mohammad Hasan Annuari , Construction Project Manager , FLORIDABLANCA CONSTRUCTION AND DEV. CORP.

ALL YOU NEED IS 1:3 MIXTURE AND BE SURE THE CEMENT GROUT IS WELL MIX TO AVOID VACUUM.