FIFO and LIFO used to value the cost of goods sold and ending inventory, In general, LIFO accounting is not recommended, do you know why?

تم إضافة السؤال من قبل Elmardi Elmaki , INTERNAL AUDIT MANAGER , SABCO POLUTRY Co
تاريخ النشر: 2016/09/05
Hossam El Din Ali El Waaey
من قبل Hossam El Din Ali El Waaey , Business Analyst , Saudi Telecom Company - STC

This might lead to the expiry of the goods which entered firstly.