What are the best free sites to post back-links of a blog?

تم إضافة السؤال من قبل Ola Qtaishat , Training Officer , Bank Of Jordan
تاريخ النشر: 2016/10/09
jayaprakash krishnan
من قبل jayaprakash krishnan , General Manager , Guruva Properties Pvt Ltd

Mouth shut.com,Face book,Twitter,Wattsapp,instagram

Waheed Haider
من قبل Waheed Haider , Technical Supervisor/Service Center Supervisor , Enhance Co.(Towell Group)

I am aware of all the major content sharing networks i.e tumbler, buffer, niume etc! I am wondering if there are other networks like medium where contents can be shared! Moreover, the links posted their will be valued by search engines.

Hafiz Muhammad Ammar Anwar Anwar
من قبل Hafiz Muhammad Ammar Anwar Anwar , Manager Business planning & Development , HiveTech

Shopify

3dCart

wordpress

alltop

backlink

nawfal taqi
من قبل nawfal taqi , service manger and technical support and marketing , Biolab

Facebook,sms,website,gogle

Http://alltop.com

Http://blogville.us

Http://fuelmyblog.com