Complete final contract performance reporting and verify product is done in?

A. Conduct Procurements

B. Close Procurements

C. Plan Procurements

D. Administer Procurements

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2016/12/17
Sattar Abdulkarim  Mohamed
من قبل Sattar Abdulkarim Mohamed , Country Sales Director , Ideal Technical Solutions

It is Option B- Close Procurement.

Krishna   KHASANIS  PMP
من قبل Krishna KHASANIS PMP , Project Manager-Electrical , Larsen & Toubro Ltd, P T & D (International)

Of course it is B - Close Procurement and thanks for the invitation.

Abdul Rehman
من قبل Abdul Rehman , Electrical Engineer , Tamdeed Projects

Thanks for the invitation. I would like to choose option B as my answer.

hisham abu dagga
من قبل hisham abu dagga , Project Manager / مدير مشاريع , مؤسسة عبدالكريم العواض للمقاولات

Thank you for the invitation

Option #B