كيف ازود مبيعات فرع ملابس مكانه وحش جدا مافيش جمبه محلات فى المقطم ومافيش حد بيعدي من الشارع مكانه سئ جدا والمطلوب مني ان اغير وازود مبيعات ؟

تم إضافة السؤال من قبل hamada ali salama , retail store manager , Alothaim company
تاريخ النشر: 2017/01/27
Ashraf ibrahim awad elseed
من قبل Ashraf ibrahim awad elseed , موظف , الشركة السودانية لتوزيع الكهرباء

طيب اولا محتاج تخفيض نسبة الربح ومنها تعمل عروض تجزب الجمهور .. مثلا عروض تخفيضات او عروض هدايا للمشتري .. مع العلم كلما زادت المبيعات بنسبة ربح بسيطة زاد نمو المحل .. ثانيا الاسلوب المميز في الدعاية والاعلان للمحل والبضائع لة اثر كبير لجذب الذبائن ..

عبدالرحمن خالد محمد
من قبل عبدالرحمن خالد محمد , استشاري مبيعات , شركة السيارات العمومية ( أوتو ستار)

عزيزى حمادة

قم بعمل حمله دعائية خاصة بك باسم المحل هى مكلفة بالنسبة لك ولاكن مش كتير الحملة تشمل جميع برامج السوشال ميديا مثال (( الفيس بوك - تويتر - انستجرام )) وقم بعرض منتجاتك ولاكن لا توضع اى اسعار وقم بنفسك بمتابعة الاعلانات ومتابعة العملاءوعند تواصلك مع العملاء قم فقط بدعوتهم لزيارة المحل وان هناك عروض وان منتجاتك هى منجات اصلية وحينها استغل اى فرصة لك مع العملاء بعمل خصم او بتقديم اى هدية عينية بسيطة حينها يكون لديك ترافيك جيد جدا على المحل لديك (( واهم حاجة استغل الفرص )) ان شاء الله موفق

hamada ali salama
من قبل hamada ali salama , retail store manager , Alothaim company

استاذ اشرف بعد التحيه... كلام حضرتك جميل جدا وانا شخصيا مقتنع بيه بس عندي الشركه مش واقفه بجوار الفرع دا خالص... بعرض عليهم افكار ذي اللي حضرتك قولتها كده ونبعت رسايل للعملاء بس محدش واقف بجوار الفرع دا وكل اللي في دمغهم انك مدير مبيعات اظبطلي مبيعات الفرع بدون تكاليف