Why the "document controller" is not a key position in engineering projects in GCC ?

تم إضافة السؤال من قبل Moussa SMAIL , Operation Manager GCC , PROSYS
تاريخ النشر: 2017/02/26
Anish Ali
من قبل Anish Ali , Head Projects , LM Energy & Software Pvt Ltd

Because his approach is just for managing and aligning the documents... he does not have any approach to customer or team project directly. He/she remains limited up to Project Manager only