سؤال هام جدا واريد الاجابة عنه من أهل الاختصاص ؟ هل يمكن تحويل دينمو (مضخة )ماء الي مولدينتج الكهرباء

تم إضافة السؤال من قبل أبوحمزة الكابسي الكابسي , مهندس كهربائي , مؤسسة اليمام
تاريخ النشر: 2017/03/27
محمود وافى
من قبل محمود وافى , فنى اول كهربائى , وزارة التربية والتعليم

من ناحية الامكانية فيبقى نعم ممكن تنفيذ الفكرة لكن بعد التعديل عليه .. لكن من ناحية التكليف والجدوى انصحك بلاش تعمل كده