What is the most diffucult about action plans: establishing, actions progress follow-up or effectiveness assessment?

تم إضافة السؤال من قبل TOUAITI Dhekra , Actual position: project coordinator , SUMITOMO ELECTRIC BORDNETZE (wiring harness manufacturing)
تاريخ النشر: 2017/04/03
Hatem Shalaby
من قبل Hatem Shalaby , Performance and Control Manager , Osus Alakkar

Effectiveness Assessment because of two criteria for evaluation work progress