How to test a flash object using Selenium?

What steps can be followed to automate a flash object on UI?

تم إضافة السؤال من قبل amit anurag , Test Engineer , Infosys Limited
تاريخ النشر: 2017/04/05
Devkar  Ashwini
من قبل Devkar Ashwini

Selenium has no interface to interact with your Flash content. Flash files are programmed in ActionScript and are very similar to JavaScript. Flash files also contains programming Elements just like other languages..