Buying goods of right quality & quantity at right time at right price is called?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammad Fayyaz , Deputy Site Manager , Raha Group for Technical Services (RGTS)
تاريخ النشر: 2017/04/18
Carole Abdel Salib
من قبل Carole Abdel Salib , FOREIGN LOGISTICS MANAGER , KHOURY INTERNATIONAL

It is simply called a Definition of Purchasing.

Jean Louwrens
من قبل Jean Louwrens , Graduate Program , DSV Air & Sea

It would be called The four Rs of Supply Chain Management but it is actually:

- Right Time

- Right Place

- Right Quality

- Right Quantity

- Right Place

Making it The 5Rs of Supply chain Management