Employers look for experienced candidates in every job field so how can a fresher like me be given chance to prove our potential if they dont hire us?

تم إضافة السؤال من قبل shaima yakoob , Sales Engineer (DMR and TETRA Networks) , Microhit Technologies
تاريخ النشر: 2017/04/24
Juo-Hsuan  Liu
من قبل Juo-Hsuan Liu , Project manager , Advantech Co., Ltd

Don't be frustrated. My felt the same when I'm still fresh graduate. Keep motivated and you'll find your start point eventually.