حاسوبي يعمل ولاشيئ على الشاشة,قمت بتبديل القطع وصفرت البيوس وشيكت عالبور والرامات ومافي شي ابداالجهاز لا يطلق صفير مع وبدون الرامات؟

تم إضافة السؤال من قبل abdoo betar
تاريخ النشر: 2017/04/27
hassan ahmed
من قبل hassan ahmed , اعمال التركيبات والصيانه الدورية والبرمجه , electron jet -- h-logic

المشكله عندك في البروسيسور

حاول تغيره لو ما اشتغلش يبقي المشكله في خرج البور للبروسيسور في المازر

maghed magdy
من قبل maghed magdy , منسق عمليات , italegyc

المشكلة بكارت الشاشة لو شيلت كابل الداتا واعطاك نو سيجنل ولو حطيتة بمكانة واعطاك نفس الرشالة يبقي بالتاكيد كارت الشاشة