What is the basic plan for success?

تم إضافة السؤال من قبل TEHNIAT BAJWA , RESEARCHER , UNIVERSITY OF SINDH
تاريخ النشر: 2013/10/09
Zafar Iqbal
من قبل Zafar Iqbal , Teacher (Pak Studies) Subject Specialist , Home Tutor

Hardworking

الخطة الاساسية للنجاح كإنسان من الناحية الاجتماعية هي التسامح ومن الناحية العملية المشاورة في كل خطوة من الخطوات .سواء في التأسيس أو في بداية العمل وكله مرتبط بتوفيق المولى عز وجل

Kazi Anwar ul Islam Anwar
من قبل Kazi Anwar ul Islam Anwar , Director, HR, Training & Administration , Nitol Niloy Group (NNG)

Firstly have faith on Allah. Then, be honest, sincere and work hard for getting success in life.