Absolute co ordinates are measured from the: (a) current UCS origin. (b) the last point entered. (c) lower left-hand corner as set by LIMITS command?

تم إضافة السؤال من قبل Mahmoud alsouqi , Sr Project Engineer , DAR WA EMAAR DEVELOPMENT AND REAL STATE
تاريخ النشر: 2017/05/14
Mohamed Kamal
من قبل Mohamed Kamal , Cost Control Manager , China State Construction Engineering Corporation Ltd. (Egypt)

its measured by the curren t orgin of usc answer (A)

Engshams Civil
من قبل Engshams Civil , مهندس مدني عام , مكتب هندسي

the answer

 current UCS origin

Aneesh Shandilya
من قبل Aneesh Shandilya , Manager/ Lead Electrical , Orpic

Absolute co ordinates are measured from the: (a) current UCS origin.

Zaferullah Sharief, PMP®
من قبل Zaferullah Sharief, PMP® , Project Manager , Huawei Technologies

Option A is the correct answer.

hisham abu dagga
من قبل hisham abu dagga , Project Manager / مدير مشاريع , مؤسسة عبدالكريم العواض للمقاولات

Thank you for the invitation

Option A

With greetings and appreciation