I'm a intest work security guard?

I worked nepal police7 years

تم إضافة السؤال من قبل Dambar bahadur b.k same , security guard , spark security guard
تاريخ النشر: 2017/05/25
Abhilash Rao Bonthuri
من قبل Abhilash Rao Bonthuri , Quality Control Supervisor, Technical Supervisor , Readymix Qatar(LafargeHolicim)

There are so many sacurity gaurd suppliers in gulf country, all you have to do send your details to the employers and provide what they asked and you will be in.