اذا كانت المنشأة تمتلك المصنع ولا تدفع إيجار ... هل من الممكن احتساب قيمة الايجار واضافتها لقائمه التكاليف واعتبارها بند من التكاليف؟

تم إضافة السؤال من قبل محمد صلاح , محاسب , القطب للبلاستيك
تاريخ النشر: 2017/07/21
Kareem Essam
من قبل Kareem Essam , محاسب اول , شركة الانجاز للتجارة والمقاولات

المصنع ملك للمنشأة ازاى هتحسب قيمة ايجار من ضمن التكاليف وانت مش بتدفع ايجار اصلا على حسب فهمى للسؤال لا

محمد صلاح
من قبل محمد صلاح , محاسب , القطب للبلاستيك

صاحب المنشأة كانت عايز يضيف قيمه إيجار علي تكلفه المنتج والمصنع مملوك ليه مش إيجار ... كان طلب غريب شويه منه

Mustapha Biaz
من قبل Mustapha Biaz , Directeur adjoint , Crisalida

طبعا، ان تكاليف الإيجار تدخل في مجمل تكاليف المنشآة،اما الدفع فهوأمر يهم المالك و المكةرى