What is lean inventory management?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed El Tahir Mohammed Yousif , Finance Manager , Factory of Golden Block Company for Cement Products
تاريخ النشر: 2017/07/30
Mohammed El Tahir Mohammed Yousif
من قبل Mohammed El Tahir Mohammed Yousif , Finance Manager , Factory of Golden Block Company for Cement Products

More firms are implementing lean inventory management techniques to reduce costs, improve flexibility and have more time to focus on their customers. Lean supply chain and inventory management enable Small Medium Businesses (SMB) to improve efficiency and increase profits.