What is the difference between office assistant and office coordinator?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Jamil , EXECUTIVE SECRATORY- ADMIN ASSISTANT- DATA ENTRY - DOCUMENTATION , SAUDI BIN LADEN GROUP
تاريخ النشر: 2017/08/02
ASIF KARIM IQBAL
من قبل ASIF KARIM IQBAL , CHIEF ENGINEER , NIC -NASRULA & INAMULA PVT CCONSTRUCTION COMPANY

THETHE OFFICE ASSISTANT IS USUALLY NOT ENGINEER ,BUT SITE INCHARG IS ENGINEER