What is Microsoft Office skills?

The Office suite includes Word, a word-processing programExcel, a financial spreadsheet program; Access, a database program; Publisher, for desktop publishingPowerPoint, a program for creating presentations; Outlook, a program for email and scheduling; OneNote, to keep your notes organized; and InfoPath,

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Ahmad , Management System Coordinator , anama Packaging Industry W.L.L.
تاريخ النشر: 2017/10/02
مديحة حمدى عبد الراضى  محمد اسماعيل
من قبل مديحة حمدى عبد الراضى محمد اسماعيل , محاسبة , محاسبة فى مدرسة خاصة

 Clerical and receptionist positions are tough to come by because most executives do their own word proces ...