What do you prefer? develop a web design with an appropriate language or use a CMS? Why?

تم إضافة السؤال من قبل Jean Daniel Nsas Nsas , Teacher , GBHS of KUMBA
تاريخ النشر: 2017/12/05
hraand doumani
من قبل hraand doumani , Medical Assistance Coordinator , Syrian Arab Red Crescent

I love several languages, but I focus on php because it is the heart of the site and according to your experience make your site safe and dynamic