Project Cost Management Plan is created as a part of?

 A. Determine Budget process

B. Develop Project Management Plan process

C. Estimate Costs process

D. Control Costs process

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2017/12/21
Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

Answer: BExplanation: There is no separate process in the Project Cost Estimation knowledge area to develop a cost management plan. It is devloped in Develop Project Management Plan process.