I am using angularjs in MVC when i try using angularjs in partial view it didn't work properly ,is there any solutions?

angularjs work correct in views but problem start when we are using partial view

تم إضافة السؤال من قبل Alireza Doroudian , Project Manager & Developer , RozanehGrp
تاريخ النشر: 2017/12/22
Waqar Hussain
من قبل Waqar Hussain , Senior Analyst Programmer(Architect Lead) , Edward & Milton Co.

Please share the more details.